Traiteur-banketaannemer


Al meer dan 20 jaar legt Daniel Vray hart en ziel in de nobele traditie van het traiteursvak. De ingrediënten voor een geslaagd evenement of origineel concept zijn creativiteit, beschikbaarheid, oog voor detail, verfijning, knowhow en onvoorwaardelijk vakmanschap.

Daniel Vray heeft aandacht voor uw wensen, hij zal u bijstaan met advies op maat en uw wildste culinaire dromen waarmaken met originele smaaksensaties, zowel voor uw cocktailparty, familiediner, seminar, huwelijksfeest of etentje onder vrienden.

Van voor- tot hoofdgerecht, van borrelhapje tot dessert, elk gerecht zal een onvergetelijke indruk nalaten. Onze ingrediënten worden geselecteerd op finesse en kwaliteit, met aandacht voor seizoensproducten.

Geniet samen met uw gasten van de expertise en ervaring waarmee wij uw receptie tot een succes maken.

“Gastronomie is de kunst om met voedsel een moment van geluk te creëren” (Théodore Zeldine)

 

Nieuws

november 21, 2017

Nos nouveaux costumes

Nouveau costume pour notre équipe de salle à l'approche des fêtes!
Read More
november 10, 2017

Menu des fêtes 2017

Découvrez notre Menu des fêtes de fin d'année et contactez-nous pour passer votre commande!
Read More
september 30, 2017

Découvrez la Ferme de l’Abbaye de Moulins

Avec ses salles polyvalentes et ses gîtes, la Ferme de l'Abbaye de Moulins est l'endroit...
Read More
1 2 3 7

Contact

vray_face_1 Daniel Vray Rue Destrée 80 B-6001 Marcinelle Tél: +32 71 30 74 80 Fax: +32 71 70 16 info@traiteurvray.be