Particulieren

Huwelijken en privéfeesten

1472781_545587905511921_1391387907_n_400_2
20150911_173656_400

Wij verzorgen jaarlijks talloze huwelijksfeesten en privé-events in België en Noord-Frankrijk. We vertrekken vanuit uw persoonlijke wensen en creëren vanuit onze expertise een unieke, op maat gemaakte receptie.

Traiteur Vray staat in voor de volledige organisatie van uw huwelijksfeest: van stijlvol gedekte tafels met verfijnd tafelporselein en zilveren bestek, tafels, stoelen en bloemstukken tot gedistingeerde maîtres d’hôtel die instaan voor een onberispelijke bediening. Werkelijk niets wordt aan het toeval overgelaten om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

Ons team van chefs en professionele kelners zal u met raad en daad bijstaan om uw wensen te vertalen in een geslaagd event en uw familiefeest, gezellig etentje, seminar, huwelijksfeest, prestigieuze receptie of zakendiner extra cachet te geven.

We ontvangen u graag in onze zaak om samen uw wensen door te nemen. Tijdens een degustatiemoment kunt u een aantal gerechten proeven die uw eventuele twijfels zullen wegnemen en u ervan overtuigen dat uw ‘grote dag’ een perfecte en onvergetelijke belevenis wordt.

Geniet samen met uw gasten van de expertise en ervaring waarmee wij uw receptie tot een succes maken.

BPS22©B4C-(153)_400

Wij zijn uw gedroomde partner in de uitwerking van al uw privérecepties, zowel bij u thuis, op locatie, in een zaal of in de openlucht.

Diverse formules zijn mogelijk: bediening aan tafel, een walkingdinner of cocktail dinner met een uitgebreide keuze aan borrelhapjes, koude en warme gerechten, live cooking, nagerechten, minigebakjes of in glaasjes geserveerde hapjes.

Wij vergasten uw invités op een receptie van topniveau, geheel volgens uw wensen uitgewerkt en in goede banen geleid door ons professioneel team.

Ook voor de inrichting en aankleding van de locatie bent u bij ons aan het goede adres. Wij zorgen voor het geschikte meubilair of de bloem- en groendecoratie die uw event net dat extra cachet geven.

Op de pagina Receptieruimten vindt u een lijst met door ons aanbevolen locaties.